tirsdag 19. mai 2009

Tidenes fjelltur!

15. -16 mai 2009. Guttetur til Hanang-fjellet. Fjellet stikker 3420 meter over havet. Vi skulle overnatte i en hule like før toppen, bestige fjellet, og gå ned igjen neste dag.
Utrolig nok tenkte jeg at dette var ingen problem for en idrettsmann som meg, men etter at vi hadde besteget 1500 meter begynte selv jeg å kjenne det noe fryktelig i beina. Med sikkert godt over 20 kg i sekken (hadde ikke vekt med oss, men den var uhyggelig tung) var vi nokså på felgen hele gjengen.

Etter noen pauser å masse "fyring" på hvem som hadde tyngst sekk, kom vi oss opp til hula vi skulle sove i. Her lagde vi en fantastisk herremiddag på stormkjøkken og så på solnedgangen... Det var nesten romantisk...


Etter en kald natt voknet vi opp til soloppgangen i seks tida. Nå var det bare å komme seg til toppen...


Her ser dere eggen vi gikk på de siste 300 høydemeterene....
Det var stupbratt på begge sider...



Her står vi på 3420 meter over havet. Vi har nå besteget nesten 2000 høydemeter, og vi har ingen anelse om hvor vondt det skal bli å gå ned igjen. Men etter mye klaging å stor smerte i legger og lår kom vi oss ned, og alle var enige om at vi hadde hatt en ubeskrivelig fin guttetur....
Dette skal gjøres igjen!!!!

6 kommentarer:

Fam.Larsen sa...

Javel der Anders,godt å se at du holder deg i form,for det må du hvis du skal holde følge med meg på rulleskiene til neste år....(jeg har ikke gått på de siden vi var en tur rundt øya i september)

Klem Øystein

Anonym sa...

Fantastisk opplevelse - ble ganske misunnelig på hvordan du har det med gutta på tur :-) Må værre kjempegøy med slike opplevelser - noe å ta med seg videre. Flotte bilder! Hva blir det neste??
Svigers

Familien Kristensen sa...

Så utrolig spennende å se hvordan dere har det!Nå må dere bare ta vare på alle de gode opplevelsene:) Gleder oss til å følge dere videre! Her er det regn og kaldt i dag....Klem fra Ingrid, kenneth og Elias:)

Per Ove sa...

Gratulerer. Godt å lese at det vær mye klaging på tunge sekker og tøffe tak underveis. Mt Meru neste på 4566? Per Ove Malmin

Unknown sa...

Hallaisen! Fantastiske bilder Andy! Vi skulle gjerne ha vært med! Ingen her tror at det var særlig tungt. Beklager! Du må bare fortsette å trene. Vi går på rulleski annen hver dag!

Gøy å følge dere!

Vi klemmer også!

Hilsen Anne, Håkon, Elin og Oddvar!

Hanne sa...

Nå vil vi se nye bilder av guttene igjen!!! :- )

Tante Hanne