onsdag 23. desember 2009

ÅRETS JULEKORT!

Her kommer årets julekort fra fam Sandal Olsen. Vi gjorde det så lettvindt som dette i år :)
Hvor skal vi begynne....
Dette året er et helt spesielt år for oss! Dere som har fulgt med på bloggen vet at vi har vært på Haydom i Tanzania de siste 10 mnd.
Vi har opplevd så mye, at det er vanskelig å vite hvor en skal begynne....
Året har gitt gleder og sorger, og bydd på store kontraster og utfordringer.
Nytt bekjennskap med mange gode mennesker. Møte med en ny kultur og et nytt språk. Arbeidsforhold som er totalt anderledes fra Norge, og mennesker som lever i "en annen verden" enn det vi er vant til fra Norge.
Vi tenker: "Så heldige vi er!" Ikke bare som får være med å oppleve dette, men også for at vi kommer fra et land som er så godt, der vi har ALT vi trenger.
Vi har grunn til å være takknemlige!
Nå er treet pyntet, og julestemningen kommer sigende på. Selv om vi har en litt "anderledes" jul i år, er det kanskje dette som er nærmest sånn som det var da det VIRKELIG skjedde.
Utenfor ser vi sauer, geiter og hyrder.... Det som er så bra å tenke på, er at budskapet om at Jesus kom til jorda er det samme, om man er i Norge eller i Afrika.
Det er godt å tenke på!
" For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder, og hans navn skal være: Underfull Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far og Fredsfyrste" Jes 9.6
Vi ønsker dere alle ei god jul, og alt godt for 2010!
Mange Afrikaklemmer fra Amadeus, Tobias, Bente & Anders

7 kommentarer:

Kari sa...

God jul til dere også! Kos dere masse i varmen. Her snør det i bøtter og spann om dagen. Det blir mye skuffing, men det er ihvertfall julestemning. Nå begynner vi å glede oss til dere kommer hjem igjen :-)

Anonym sa...

God jul til dere alle, vi kose oss i snøen i lyngdal, små og store glede seg til dagen i morgen. juleklem fra Aasen

Fam.Orre sa...

Vi i familien Orre ønsker dere alle sammen ei riktig god jul. Klokka er nå halv ett, og vi skal i kirka klokka to. Neste år kan dere se frem til ei noe kaldere jul enn dere har nå...

Fam.Larsen sa...

En julehilsen fra Lyngdal! I går da Jakob la seg avsluttet han julaften med å se julekort fra Afrika på pappas mobil. Neste store pakke kommer 27.februar! Vi gleder oss noe enormt!
God jul til dere alle sammen!
Fam.Larsen

Roy Sætre sa...

Hei Anders. Gjekk rykter om uroligheter i Afrika så måtte sjekke ka dette var, og ganske riktig..... Kven skulle trudd at vetle Anders skulle bli misjonær? Dykk er flinke, stå på. Tenkte eg skulle komme på besøk, men er så mykje nytt på tekst-tv for tida.
Lykke til videre og hels familien og mor di.Snakkes 17.mai

Anders sa...

Hei Roy!
Nå har jeg ventet og ventet på mail om at du skulle komme på besøk, synd at de sender så mye bra på tekst-tv for tiden. Skjønner godt at du heller prioriterer det.
Skal hilse fra mamma. Hun spør titt og ofte hvordan det går med den søte gutten fra Stord med den fine cabrioleten.
Snakkes på 17.mai.
Hils dine...

Anonym sa...

Stiligt