tirsdag 16. februar 2010

Siste kveld på Haydom!

Da var tiden kommet for siste blogginnlegg fra Afrika. I går var det fest for oss i garasjen med middag og soda. Det var mange på taler-lista, og god stemning. Anders fikk MYE skryt for arbeidet han har gjort, og han klarte seg godt da han holdt tale til dem også...

Her sitter vi på "high-table" som det kalles. Virkelig hedersgjester!

Mama Kari hadde også en fin tale.

Brus var det NOK av, så det var bare å "pese" nedpå :)

Tilslutt fikk vi gaver av gutta. Fine afrikanske klær sydd til oss.
Vi har aldri følt oss mer Tanzanianske....
Hele gjengen samlet utenfor verkstedet.
I dagmorges sa vi "hadet" på sala, og senere var det avsluttning for Bente. Maternity ward og alle fra gjestehuset var invitert til hagen vår. Vi hadde boller, kaker, kjeks og brus. Det var godt oppmøte, og fine taler der også.
Det er mange følelser inni oss nå. Merkelig at året alt er over. Vi har MANGE minner vi vil ta med oss, og MANGE mennesker vi aldri vil glemme....
Samtidig gleder vi oss veldig til å komme til Norge også, til venner og familie.
Vi har grått noen "gledestårer". Det er fordi vi vil savne folk vi er blitt gla i. Så er det også godt å tenke på at døra ikke er stengt for å komme tilbake til Haydom en gang.
Uansett hva som skjer, vil vi alltid bevare minnene i hjertene våre.
Tusen takk for oss!
Anders, Bente, Amadeus & Tobias

13 kommentarer:

Fam.Larsen sa...

Se det, da var visst min epoke som bloggkommentator også over.. Dere får ha takk for en forbedret touch-metode og mange flotte øyeblikk foran dataen! Skjønner godt at dere har delte følelser, men jeg må ærlig innrømme en ting,- dette innlegget har vi ventet på..!

VELKOMMEN HJEM TIL ØYA!!!!!!!!

Masse klemmer fra Larsens

Anonym sa...

Vi vil også være med på talerlista! Da vi med egne øyne har sett hva dere har drevet på med, er vi ikke i tvil om at talene inneholdt mange gode ord. Nå gleder vi oss til å treffe dere alle igjen! Det blir nok mye mimring om Haydom og Afrika i tiden fremover :)
God tur til Zanzibar! Klem fra mormor og morfar

Berge sa...

Vi gleder oss sånn til å få dere hjem..Kan nesten ikke vente.
Kos dere siste uka av oppholdet!
Mange klemmer fra fam.Berge

Tonje Bjørkli sa...

KOM HJEM!

Anonym sa...

Jommen litt tomt her uten dere nå! Jeg trenger vann og brød, kom tilbake;-) ! Sees i Alusha:-)! Klem Hanne

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅ - denne følelsen kjenner jeg veldig godt igjen. Fortvilelsen over å reise fra mennesker man er blitt så glad i og forventningen til å møte "alle de gamle" vennene hjemme.

Jeg er på nattevakt nå, og leser bloggen med iver... og to bøtter med tårer i øynene. Dere beskriver det så godt

Det går knapt ei vakt her på Nyfødtposten uten at vi snakker om livet på Haydom. Du kommer til å få mange spørsmål Bente. Gleder meg meg til å jobbe med deg igjen!!

God tur til Zanzibar - nyt den siste tiden!!

klem fra Anne Gro - & co

Fam. Arnesen sa...

Tenk at ett år e gått allerede... Har våre veldig kjekt å fulgt med dåkke på bloggen, men ska bli kjekt å treffa dåkke igjen på øya :) Kosa dåkke på Zanzibar å så må dåkke ha ein god tur heim igjen til Øya!!

Klem frå oss på Helgøy

Ellen sa...

Velkommen hjem!! Det blir bare å finne fram snømåke og ski :)
Gleder meg til å treffe deg igjen, Bente :)

synnøve sa...

Velkommen hjem til Øya!!! Utrolig gøy å se hva dere har opplevd der nede...Kos dere resten av oppholdet og velkommen på bedehuset torsdager på Barnegruppa... God tur hjem!!!

Bente og Anders Sandal Olsen sa...

Vi ville bare gi en aldri så liten "hyllest" til fam. Larsen og først og fremst GRO ANITA!
TUSEN TAKK for at du har kommentert ALLE blogginleggene våre. Det har vært en fest HVER gang, og det har betydd mer en du tror. Nå gleder vi oss til å treffe alle dere i Norge igjen. Alle som har lyst og anledning er velkommen på Kjevik Lørdag 12.30 og hjem til oss på Flekkerøya etterpå. VI GLEDER OSS!

Fam.Larsen sa...

He, he! Tusen, tusen takk, det var meg en stor glede å følge dere på bloggen!
Bare synd Mister Orre var litt tidligere ute den ene gangen ;) Mulig vi tar oss tid til å treffe dere på lørdag, hvis det ikke er for mye å gjøre her hjemme da.. Du vet, husvask og matlaging ta sin tid.. Å nei du, vi har allerede begynt å varme opp bilen! Årets viktigste dag er bare 3 dager unna!
VI KAN IKKE VENTE!
Sees på Kjevik!
Masse klemmer fra Greivåsen!

Unknown sa...

Ja, har vært veldig gøy å følge dere på bloggen!
Dere fortjente alle fine taler dere fikk! Fra selveste Mama Kari og greier:) Jeg ser for meg all brusen som ble servert...og vi ser også for oss Anders stå og tale - det er jo bare FANTASTISK!! Vi er såå glade for at DERE også har opplevd Afrika, men vi også veldig glade for at dere snart er hjemme igjen!!
Sodis

Ann Therese sa...

Heisann!:) Hvordan går det med dere? Godt å komme hjem til Norge igjen?:) Her på Haydom er alt som vanlig, altså veldig bra!:) Klem