søndag 5. april 2009

Oppsummering av helga!

Denne helga har vi gjort mye forskjellig. Lørdag formiddag kjørte vi til Arusha nasjonalpark. Der fikk vi sett mange forskjellige dyr... Sebraer, apekatter, bøfler, gaseller og mange sjiraffer. Det var STOR stas for guttene- og for oss voksne også :)

Her er Georg sjifaff å hilser på !!!

Etterpå gikk vi ut å spiste kjempe god mat.


I dag, søndag gikk vi til slangeparken i Arusha. Vi hadde fått med oss at de matet slangene kl 14, så vi tenkte det ble en gøy opplevelse, men det ble i drøyeste laget. Da kl ble 14 slapp de inn noen små kyllinger i buret. Amadeus sa: "se, så fine..." JAFS, så ble de spist levende av den enorme slangen.... Vi kom oss kjapt vekk, for det ble sterke sener for små barn.
Kan jo lett drømmes om.... :)
Skilpaddene var gøyere!



Etterpå gikk vi å badet på et hotel her i byen. Det var skikkelig deilig å få avkjølt seg.
Vi har hatt ei kjempe fin helg!


God påske til alle dere der hjemme!





6 kommentarer:

Fam.Larsen sa...

Så koselig det var å høre fra dere igjen! Høres ut som dere er på en evig lang ferie! Gøy å se bilder av dere alle, brune og fine. Vi har vært på storsamling i dag,- og der var det liksom noe(n) som manglet.. Men nå er det bare 7-8 igjen så er dere på plass igjen :) Lykke til med siste uke på språkskolen, så ser vi frem til å høre fra det som blir den nye hverdagen deres på Haydom!

Glad i dere alle 4!

Klemmer fra oss 4 i Greivåsen

AS-GERD sa...

Vi teller på dagene til vi også skal se på skilpadder...Mamma drømmer også fælt om slanger som spiser levende kyllinger :-)
Var det blinkskudd på Georg giraff med speilrefleksen, Anders?
God påske til dere - vi feirer den på hytta og Lista Beach. Klem til alle 4!

Oss på Helgøy sa...

Så kjekt å fylla med på bloggen dåkkas, ser ut som om dåkke har det kjempe flott der nere... Me glede oss te å fylla med på livet dåkkas vidare!!
Klem frå alle oss på Helgøy

Bente og Anders Sandal Olsen sa...

Det er helt fantastisk med speilrefleks-kameraet ditt Asbjørn. Fikk tatt mange bra bilder... Vi gleder oss også veldig til dere Kommer..
Snakkes

Bergitte og Helge sa...

Hei igjen. Nå har vi akkurat komt hjem fra påsketur på Hovden. Måtte rett inn på dataen og sjekke bloggen deres. Jobbene begynner allerede å tikke inn til Flekkerøy VVS fra Tanzania. Godt reklamert Amadeus:)Har kost oss glugg på fjellet. Noen fine dager med sol og ellers skiturer hver dag! Deilig! Gøy å se dere koser dere:) Ser så fantastisk ut å bare kjøre en tur å få se alle de dyrene. Skulle vi gjerne blitt med på. Snakkes snart. Klem

Ellen sa...

Kjempegøy å følge med på bloggen deres :)
Emil syns at giraffen var kuul!