onsdag 8. juli 2009

Hipp Hurra for Tobias




Jeg DIGGER å ha bursdag :)



Slikkepinne og ny ball som er bare MIN...



Vi feiret bursdagen for litt siden, mens det enda var norske på tomta. Med mange kreative naboer ble det mange fine gaver og god stemning.

I dag skal vi kose oss med enda flere gaver fra Norge og sjokolademoss som er det BESTE Tobias vet. Det blir nok en super dag!



9 kommentarer:

Ellen sa...

Hei Bente! Måtte bare legge igjen en liten hilsen til deg. Lenge siden Borgen nå ;) Så koselig å se deg igjen! Så spennende tilværelse i Afrika ;) Tøft å reise så langt med mann og barn. Ser du jobber som sykepleier, det gjør jeg også. Så du hadde lagt ut et bilde av Are, han har jeg jobbet litt med på AHUS på nyfødt, lenge siden nå. Håper alt er bra med deg og dine! Veldig gøy å titte innom bloggen deres og se deg igjen. Pass på dere selv! Klem fra Ellen

Ellen sa...

Og gratulerer med 2-årsdag i huset!

Fam.Larsen sa...

Hipp, hipp hurra for Tobias!
Tenk at du allerede har blitt 2 år! Vi syns du er en kul gutt som gjør så mye gøy! Gleder oss til å leke med deg igjen!
Håper du får en fin bursdag og hils masse til storebror!
Klaps og klemmer fra Jakob og Gabriel

Marit BR sa...

Gratulerer til Tobias frå Edvard, Oline, Iver, Marit og Torgrim. Takk for sist - håper de hadde ein fin bursdag heile gjengen.

Vi kom heim til Stavanger i natt og er no godt i gang med klesvasken...

God tur til Zanzibar!

helsing Marit & Co

Bergitte og Helge sa...

Hei Tobias. Gratulerer med 2 års dagen din i dag. For ei tøff krone du har fått:) Kos deg masse sammen med mamma, pappa og Amadeus på ferie. Vi er sååå glade i deg! Stor bursdagsklem fra fetter Jesper, onkel Helge og tante Bergitte.

Hanne sa...

Hei Tobias! Så fin du var med krone på hodet! Håper du hadde en fin dag med gaver og kaker! God tur til Zanzibar! Og pass deg for kråkeboller! Bare spør mamma! "I am the docktor...." :-)
tante Hanne

Anonym sa...

Har du sett, bedre sent enn aldri. Tenkte på deg på bursdagen, men så gikk det i fra meg. Gratulere med 2 års dagen Tobias.Hannah ser ofte på bilde a deg og sier Tias. så du er ikke glemt, jentan savner Olsenbanden. klem fra fam Aasen

Unknown sa...

Gratulerer med dagen, Tobias! Det så ut som at du hadde det kjempegøy:) Nå skulle vi veldig gjerne hatt deg og resten av familien din med på venneleir....men vi gleder oss til å ha dere med til neste år!:)
Klemmer fra Sodis

Anonym sa...

Hei Bente og Anders! Nå har Kristin og jeg trålt gjennom bloggen deres og oppdatert oss litt;) For et utrolig spennende liv dere lever!! Godt å se at en av Haukelandsenglene virkelig gjør nytte for seg her i verden. Vi er STOLT av deg!! Vi må jo erkjenne at vår hverdag blekner litt i forhold til dette...men men vi koser oss for tiden med norsk sommer og at vi begge nå bor i rogaland!! Kristin er nyforelsket og stråler om dagen. Begynte i ny jobb som jordmor på SUS i mars og trives med det! Leilighet har hun kjøpt seg på Bryne! Jeg (Ingrid) nyter gode feriedager med mann og lille Mathilde som nå er blitt 1 1/2 og er en duracellkanin ;) Godt med en pause i oppgaveskrivinger på anestesiutdanningen. Kjekt å se at dere har det bra!! Så utrolig mange skjønne bilder og filmer av de to prinsene!! Fikk oss en god latter av en flink Amadeus på sykkelen....herlig bakgrunnsmusikk!! Lykke til videre! Ta vare på hverandre og hold hyenene unna ;) Store klemmer fra Kristin og Ingrid