mandag 20. juli 2009

Sommerferie på Zanzibar!

Nå har vi kommet tilbake til Haydom etter ei deilig ferieuke på Zanzibar. Vi reiste sammen med fam Malmin som bor i Arusha, og vi hadde det helt topp!
Vi bodde på ett hotell som het Tamarind på østkysten der det var kjempefin strand og basseng.
Vi badet og koste oss hele dagen. Noen få dråper med regn hver dag, men det var helt greit :) Sola kan bli ganske intens til tider, så noen skyer gjorde ingenting...
Familien Sandal Olsen sommeren 2009!

"Ho mor" klager ikke akkurat på denne tilværelsen....
FANTASTISK!


Både store og små koste seg glugg...


Her leker Amadeus og Tobias sammen med Mari og Mathilde.
Hva er deiligere enn et sandete smellkyss midt på truten?
Det var godt å slappe av å ha ferie i varme strøk. På Haydom er det "vinter" nå, så vi merket godt at vi var ved kysten og at det var en annen temperatur. Heldigvis har det snudd mot varmere tider her også nå, så da slipper vi snart å ha genser og bukse på om morgenen og kvelden. Midt på dagen er det som en god, Norsk sommer.
Vi har det ufattelig godt!

8 kommentarer:

Tonje sa...

Åååååå, det så fantastisk deilig ut! Gleder meg helt utrolig masse til vi skal reise der sammen! Det så ganske så digg ut med et sandkyss, si at han må spare noen til når jeg kommer ned! :)

Fam.Orre sa...

Nesten, men bare nesten på høyde med Havglimt...
Zanzibar er jo en helt grei erstatning for Havglimt, selv om dere var savnet.

Unknown sa...

Det så ikke dumt ut!! Fine bilder:) Men som Orre sier: dere var savnet på Havglimt!
Her hilser jeg fra mamma, Leon og Aline (vi er på Sandnes..i regnværet!)

Anonym sa...

Takk for en fin ferie. Per Ove gleder seg fortsatt over sammenlagt seieren siste kvelden som førte til at ekteparet samlet måtte hoppe i basenget mens alle barna sov søtt.

Fam.Larsen sa...

Havglimt og Tjomsland er topp ferie det, men den der solsenga skulle jeg gjerne ha hatt..! Fantastiske bilder!
Og takk for praten!
Klem Gro Anita

Karina og Thomas sa...

Fyttig så deilig det så ut. Ikke mye sommer her om dagen, så litt værsyk er lov å være. Følger meg inn i rekka med de andre, dere var veldig savnet på havglimt, men gøy å se filmen dere hadde sent:)
Klem fam. lande:)

Anonym sa...

ååååååååååå så masse fine bilder av en fin familie som VI SAVNER Å HA SOM "NABOER". Vi er nå ankommet vårt nye hjem, som er LITT for langt i fra dere! Håper likevel at vi får til et treff i løpet av høsten!! stor klem fra oss fire på andre siden av Serengeti!

♥ Stines hverdag sa...

Ååå dette ser jo helt fantastisk ut! Jeg var på ferie i Tanzania i oktober i fjor og skal tilbake igjen til høsten. Vet ikke om det blir tur til Zanzibar ennå, men uansett så gleder jeg meg veldig til å komme ned igjen :)