onsdag 25. november 2009

Litt hverdagsliv

Selv om det er regntid nå har vi fortsatt mange deilige dager.... I helga som var,hadde vi naboene på "badebesøk". Alle sammen trøkket seg sammen i bassenget og det var stemning i taket.... Kjempe gøy.



Olsen + Olsen i toppform :)

Tobias var helt "ferdig" etter 1 time i bassenget!

I dag var Mari og Ellinor på tur med en liten gjeng fra barnehjemmet. Tobias var så heldig å få sitte på, mens Amadeus og Solveig Jalia hjalp til med å sku...
Da jeg møtte de på tur sa Tobias: "mei passe på de små...."

Her har de tatt seg en rast i bakken. De koser seg alle sammen ser det ut som...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Å, så herlige små! Gøy at Tobias tar ansvar sammen med Mari og "Hellinor":) Her vil ikke regnet stoppe, og bassenget vårt er også snart fyllt opp - . Vi lengter etter dere alle. God tur til Arusha i helga!
Mormor og morfar

Fam.Larsen sa...

Åååå, de er bare så skjønne! Tobias var jo bare helt herlig oppe i den vogna! Og Amadeus må være veldig sterk :)
Vi teller ned, 3 måneder og 2 dager!
Klem Gro Anita

Unknown sa...

Hallo!

Gøy å se bilder igjen:) De ungene i vogna så ut som noen små dukker - veldig skjønne!:)
Ser forresten ikke dumt ut med litt varme og basseng...... Kos dere sammen med Tanta Hanne!!!
Sodis

Anonym sa...

Jammen gøy å se litt hverdagsbilder, vi har kost oss med DVD som dere sendte, Leah savner Amadeus veldig:)Hun er veldig fornøyd med at hun skal få en lillebror slik Amadeus og de andre gutta i gjengen har:)
Klem fra Aasen

Unknown sa...

Gratulerer med dagen Bente, sent men godt. Men det var jo bare 29. Hadde det vært 30, så ville vi stått med blomster på døra:) Vi gleder oss til å feire dere stort begge to til neste år! Kjempegøy å se bilder igjen. Vi skulle gjerne vært der, men med misjonslønna så fant vi en tur til Gran Canaria for 1250 tur/retur for alle tre. Ellers var det utrolig gøy å lese om hedersgjesten Anders! Det fortjente du virkelig! Ha en velsignet julehøytid!