søndag 8. november 2009

Regntida har begynt!

Nå har regntida begynt så smått her i Haydom, og det fikk vi merke i dag.
Vi trodde guttene var å lekte med Olaf Amani i deres hus, men det var de IKKE.....
Vi "fant" dem ute, plaskende rundt i en ENORM søledam.
De storkoste seg!!!!
Da de fikk se Anders komme mot dem var de redd de hadde gjort noe galt, men foreldrene tok det med et smil, og slang de i balja.
Vi sier som Amadeus pleier å si: "Emmastella (hushjelpa) kan jo bare vaske det!"







ALLTID GØY MED VANN!

6 kommentarer:

Fam.Larsen sa...

Å, for noen deilige gutter! Vi vil også hoppe! Liker stilen til Tobias og holdninga til Amadeus! Øystein digga kommentaren hans!Jakob sier tusen tusen takk for den fine "pikka-pikkaen" han fikk! Den står her til utstillig, ikke til pynt for det var det bare jenter som hadde sa Jakob :) Han har lekt med den hele kvelden og forklarer Gabriel at sånne leker har de i Afrika, så derfor kan ikke han leke med den :)
Vi er så utrolig glad i dere!
Kos dere i sola og regnet!
Klemmer fra fam.Larsen

Unknown sa...

Dette var en gøy lunsjpause på jobb - hele to nye innlegg fra Afrika!!

Deilig vann de fikk bada seg i:)Når jeg kommer hjem og viser bildene til Leon så får han nok lyst til å ta en tur til regntida i Afrika:)

Jeg ser for meg de plastikk-blomstene...og stemninga rundt den festen:) Konge!! Jeg har vært på en hel øvelse sammen med koret....de trør til de når de synger:)

Ha en fin dag!

Amalie Falkum sa...

Hei Bente og Anders :)
Nå har eg hatt Elin og Oddvar på koselig overnattingsbesøk, og de viste meg denne sida. Ser ut som dere har det veldig bra! Åsså så herlige gutter!!
Tusen takk for bryllupsgave. Ble veldig overraska og glad. Håper takkekortet har kommet fram.
-klem Amalie-

Ellen sa...

Mye gøy med vann ja :) Emil bader også mye i sølepytter for tida. ER imponert over sko og dress for han er stort sett helt tørr på innsida! Men gleder meg stort til å kunne slippe han ut i shorts og t-skjorte istedenfor.. og da er DERE her igjen også og det blir kjekt :)

Karina og Thomas sa...

Så stas, det er noe spesielt tiltrekkende med de vannpyttene..Ser ut som de storkoser seg:)Utrolig herlige gutter som vi gleder oss så til å få hjem igjen:)

Og hvilken fest, vi mått også humre litt der vi så dere litt for oss, men det er vel fotjent:) Kos dere videre:) klem fam Lande:)

Anonym sa...

To dager igjen!!!!!!!!!!!!!!!!