fredag 13. mars 2009


Javel folkens, da er vi igang :)

Bortsett fra at Tobias spøy over hele seg etter 20 minutter i fly (med litt turbulsens) gikk turen strålende!

Vi kom oss omsider til Chripture Mission hvor vi skulle overnatte. Slitne mennesker, masse bagasje, og en haug av taxisjåfører som mer enn gjerne ville kjøre oss.....

Men alle hadde godt humør, og prisen ble tilslutt slik VI ønsket det :) Vi syns vi klarte oss godt!


Vi ble tatt kjempe godt imot av de som driver misjonsstasjonen her i Arusha. Kristin og Per Ove Malmin. Utrolig koselige folk!

I dag, 13 har Anders vært i byen med Per Ove å ordnet forskjellige ting.

Jeg og guttene har vært her å kost oss sammen med Kristin og barna, og de har fått badet i et plaskebasseng og digget å bare gå i shorts og t-skjorte... De fant fort tonen med barna på området, så det blir fint å bo her en stund :)


Det har blitt litt endring i planene. Så istedet for å reise hele fam til Haydom noen dager for så å reise tilbake her på språkskole, er det nå bare Bente som reiser.

Jeg har fått skyss med Johannes pilot i et lite fly som allikevel skulle hente en doktor på Haydom. Jeg blir der til i neste uke en gang når han skal fly tilbake igjen....

Anders er grønn av misunnelse og jeg gleder meg vilt....

Han skal nok få sjansen han også en gang.


Her er det nye afrika nr vårt: +25 57 89 17 94 28

Alltid gøy med meldinger eller tlf.


Ellers så har vi det veldig fint. Vi koser oss i varmen :)

7 kommentarer:

Unknown sa...

Hei og hå, vi ser det for oss og kjenner lukta. (Ikke spyet altså, men Afrika.) Ørlite grann misunnelse er å melde fra Sodefjeds:) Gleder oss til videre oppfølging. Dere må hilse Joachim med familie!

Tonje sa...

Nå har jeg lagra nummeret, og skal fylle opp skype kontoen med penger så jeg kan sende meldinger og ringe dere billig:) På "sykehuset" var det i går fra han barnelegen, Are på Haydom. Det så helt fantastisk ut! skulle visst komme fler episoder som skulle være derfra, så nå må jeg begynne å følge med på det:)

Kos dere masse!

Kari og Kolbjørn sa...

Når tid kommer det bilde av den nye Sandal-Olsen-sleda? Merkelig at dere nå plutselig er på andre sida av kloden. Skal bli stas å følge dere.
Kan melde fra nord at Filippa hadde sitt første latteranfall i dag. Utrolig moro med stellebordet...

Kos dere i varmen!

AS-GERD sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
AS-GERD sa...

Fantastisk at vi kan sitte på bankhytta på Knaben å følge med hvordan det har gått med reisa deres. Flott at turen gikk fint! Nå har vi lagt inn bloggen deres som startside på PC'en :-) Og skype'en skal nå være i orden :-)Hils Malmins.

Fam.Larsen sa...

Nå har vi akkurat kommet hjem fra Lyngdal og hatt abstinenser etter å se på bloggen. Veldig gøy å se og lese! Jakob lurer på om Amadeus enda er i Afrika, ikke så lett å forstå.. Og han sier til alle at han håper at Amadeus får en venn i Afrika :) Vi gleder oss til å feire Gabriel i morra, han gikk forresten 14 steg i går så det kaller vi å GÅ! Nå lager vi pannekaker og venter på at pappa skal komme hjem fra jobb.

Ha en finfin lørdagskveld!

Randi og Dag sa...

Hei på dere. Det var gøy å lese blog fra Afrika igjen. Det er jo allerede lenge siden sist vi gjorde det. Det blir fint å følge med dere på Haydom. Lykke til alle sammen.