lørdag 14. mars 2009


Nå er Bente reist til Haydom og vi guttene er hjemme alene i Arusha noen dager. Ikke vær redd mamma, har akkurat vært på middag hos Fam. Malmin.


I dag har vi bare slappet av i sola. Amadeus og Tobias har badet i en balje vi fant her i huset. Det er bare plass til en om gangen. Vi kaller det Basseng i hagen.


Bente hadde hatt en fin dag på Haydom. Hun skulle ut å spise hos Mama Kari i ettermiddag. Huset vi skal bo i var kjempe fint og humøret var på topp.


2 kommentarer:

Fam.Larsen sa...

Må si vi misunner dere litt når vi ser på badebildene.. Jakob har allerede sett det første bildet opptil flere ganger. Han syns det var litt lite vann i "sprederen", men det så gøy ut å gå i kortebukser. I morra tidlig skal han få sett det nye bildet :) Du har vel krøpet under dyna du, så GOD NATT!

Unknown sa...

Hallo!
Nå skrev jeg akkurat en mail ,men hadde ikke fått sett at det var kommet mange nye innlegg på bloggen! Veldig gøy å lese og se bilder! Så topp at guttene har fått "basseng i hagen":) De er skjønne de barna de så tv sammen med. De var med når jeg hadde gymtimene der i Arusha:) Kos dere videre!